Contact

Het Kleine Reiscollectief is gestopt per 1 september 2018. We zijn niet gestopt met het organiseren van leuke reizen.

Europa Express

René Dool 06 - 5706 3272.

Individuele actieve vakanties per trein, stedentrips en losse treintickets

René (1960) is Ruslandkundige en kreeg bij zijn werk voor een internationale milieuorganisatie een passie voor de landschappen van en het reizen in Oost-Europa. Toen hij in 1996 de kans kreeg Dobry Den Reizen over te nemen, hoefde hij dan ook niet lang te aarzelen. Na jarenlang bezig te zijn geweest met het organiseren van reizen in Oost-Europa, begon er iets te kriebelen. Om fris te blijven startte René in 2013 met Europa Express, geheel op treinreizen gericht. Want: “Er is geen mooiere manier van reizen, dan door het treinraam dromerig onbekende landschappen voorbij te zien trekken”.
Rene Dool

Meander reizen

Marlies Rattink 06-2217 4662

Kleinschalige groepswandelreizen onder andere Groot-Brittannië, Slovenië en Kroatië.

Marlies (1968) studeerde bosbouw/natuurbheer in Wageningen en werkte daarna als reisleidster bij SNP natuurreizen. Dit leidde tot de start van Meander reizen in 2007. Samen met René Dool runde ze daar voor Dobry Den reizen. Marlies begeleidt een paar wandelreizen per jaar.
Marlies Rattink

Agro Natura

Rikus Hulscher 085-785 3820

Wintertochten Hardangervidda, Vogelreizen en Noordoost Polen specialist

Rikus(1967) ging na zijn studie Mileuhygiëne aan de slag voor SNP natuurreizen. Hij werkte zowel als reisleider als op kantoor. Rikus is onze Noordoost Polen expert. Hij heeft in de Biebrza en Bialowieza, het beroemde oerbos, een uitgebreid netwerk van boerderijen en er allerlei actieve reizen uitgezet. In de winter gaat Rikus het liefst met een klein groepje naar Noorwegen. Op de Hardangervidda ben je echt ver van de buitenwereld af. Rikus begeleidt de tochten naar Noorwegen en een deel van de groepsreizen in Noordoost Polen.
Rikus Hulscher