Contact

U kunt ons telefonisch op werkdagen tijdens kantooruren bereiken van 09:00 uur tot 14:30 uur op 085-7853820

Wordt de telefoon niet opgenomen dan kan het zijn dat wij in gesprek zijn. Spreekt u de voicemail in dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Na 14.30 uur zijn wij ook vaak nog aanwezig, maar in verband met andere werkzaamheden kan het zijn dat wij u echter niet direct te woord kunnen staan. Natuurlijk kunt u in dat geval wel een bericht inspreken.

U kunt ons uiteraard ook per email bereiken: info@hkrc.nl

Wie krijgt u aan de telefoon?

René Dool

René (1960) is Ruslandkundige en kreeg bij zijn werk voor een internationale milieuorganisatie een passie voor de landschappen van en het reizen in Oost-Europa. Toen hij in 1996 de kans kreeg Dobry Den Reizen over te nemen, hoefde hij dan ook niet lang te aarzelen. Na jarenlang bezig te zijn geweest met het organiseren van reizen in Oost-Europa, begon er iets te kriebelen. Om fris te blijven startte René in 2013 met Europa Express, geheel op treinreizen gericht. Want: “Er is geen mooiere manier van reizen, dan door het treinraam dromerig onbekende landschappen voorbij te zien trekken”.
Rene Dool

Rikus Hulscher

Rikus(1967) ging na zijn studie Mileuhygiëne aan de slag voor SNP natuurreizen. Hij werkte zowel als reisleider als op kantoor. Rikus is onze Noordoost Polen expert. Hij heeft in de Biebrza en Bialowieza, het beroemde oerbos, een uitgebreid netwerk van boerderijen en er allerlei actieve reizen uitgezet. In de winter gaat Rikus het liefst met een klein groepje naar Noorwegen. Op de Hardangervidda ben je echt ver van de buitenwereld af. Rikus begeleidt de tochten naar Noorwegen en een deel van de groepsreizen in Noordoost Polen.
Rikus Hulscher

Marlies Rattink

Marlies (1968) studeerde bosbouw/natuurbheer in Wageningen en werkte daarna als reisleidster bij SNP natuurreizen. Dit leidde tot de start van Meander reizen in 2007. Samen met René Dool runde ze daar voor Dobry Den reizen. Marlies begeleidt een paar wandelreizen per jaar. Ze gaat mee als kok/chauffeur naar Skye, (dat is zo'n mooi eiland) en als reisleidster naar de Balkan.
Marlies Rattink